avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... situatie bancara fara rezolvare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

situatie bancara fara rezolvare

Buna in 2005 si in 2006 am luat 2 credite de la banca BRD,ratele in total au fost 850 de ron la un salariu 900 de ron cu o rata lunara de 850 de ron.Creditele am luat cu sotul meu(coimprumut) el a avut un salar de 1500 de ron.Impofida crizeii si cu doi copii minori cu ratele am fost la zi pana in 2011.In vara 2011 am cerut de la banca sa lege cele doua credite sa fie mai putine taxe si rata mai mica pentru ca tot mai greu era sa platim,banca ne-a refuzat spunand ca nu este posibil.In toamna 2011 si-a pierdut locul de munca si a devenit somer,ratele nu am putut plati,am ramas in urma cu ele,am stiintat banca de problema acesta si au mai aparut si probleme familiare.In Mai 2012 am cerut reesalonarea creditelor adica sa lege cele doua credite sa fie numai unu.Banca a reesalonarea creditele in asa fel ca a prelungit perioada de creditare cu 2 ani,si din 850 a facut 900 de lei rata.Am primit 4 luni perioada de gratie sa platim numai jumate din rata.Sotul meu si-a gasit locul de munca cu salariu minim pe economie,locul meu de munca sa desfiintat si si eu numai cu salar minim pe economie am gasit alt loc de munca.Nu pot sa platesc rata lunara ce ar cere banca,asta am zis si lor au spus ca nu le intereseaza,ma suna saptamanal de 3 ori, aproate in fiecare luna platesc cat pot.

Va rog sa-mi dati un sfat ce pot sa fac in situatia acesta? Mai am inca 7000 de euro de platit...
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:00, 8 Februarie 2016
Singura șansă de rezolvare ar fi să descoperiți clauze abuzive în contract și să obțineți în Instanță anularea acestora. Dacă veți căuta pe internet veți găsi care sunt acele clauze stabilite deja ca abuzive de Instanță, în sentințe împotriva Băncii cu care aveți contractele de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ristaflorin ristaflorin Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Banca Romaneasca pe care am vrut sa il reesalonez, am fost la banca am facut o cerere la care am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de plata a ratelor catre banci alexandra1322 alexandra1322 Buna ziua, in septembrie 2014 am inchieta 2 contracte bancare cu BRD si Pireus Bank, suma ratelor erau de 500RON BRD si 350RON Pireus, recent pe 01.05.2015 ... (vezi toată discuția)