avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de handicap

Buna ziua.Ma numesc Maria am 50ani din jud Suceava sunt cu handicap de gradul 3 cu o indemnizatie de 39lei.incerc de cativa ani sa imi reiau gradul 2 pe care l-am avut dar mergand la comisii mi-au redus din gradul de handicap pentru ca nu pot dovedi ca am fost nascuta cu acest handicap coxatroza mentionez ca am fost operata acum 15 ani.Am fost la spital,la scoala,la mai multe arhive,nu gasesc absolut nici un document ca sa dovedeasca invadilitatea mea de nou nascuta.Singura solutie imi doresc sa pot primi cat mai multe indrumari si ce as mai putea sa fac.As dori din toata inima sa trimit o scrisoare d-lui presedinte Iohannis pentru ca este prea multa nedreptate privind situatia mea si oriunde ma duc sa intreb toata lumea ridica din umeri.Va rog din suflet sa ma ajutati.Cu stima si respect
Cel mai recent răspuns: alireb , utilizator 16:11, 8 Februarie 2016
Din pacate fara documente nu puteti dovedi nimic.
Dar aceasta boala se mosteneste ?
Nu se mosteneste...fara documente nu pot dovedi nimic...dar eu ce vina am ca o arhiva se tine doar 5 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obtinere indemnizatie de handicap si pensie de invaliditate cezarviorel cezarviorel Buna ziua,ma numesc ivancescu viorel din jud Botosani com. Ungureni ,am 48 de ani si am urmatoarele probleme , avind probleme cu piciorul drept am fost operat ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva (ne)incadrarii in grad de handicap ni_leta ni_leta Buna seara. Supun atentiei dvs o problema a unei prietene a mamei mele. In 2005 aceasta a avut un atac cerebral. Anul acesta in martie a fost internata din ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mariadragut mariadragut Soţul meu a lucrat 19 ani până-n 1990 după care a plecat în Canada. S-a întors în 2008 şi 3 ani a urmat a doua facultate la zi, după care s-a ... (vezi toată discuția)