Buna seara!
Sunt angajat cu o vechime de 30 ani intr-o societate iar pe postul actual am o vechime de 10 ani.
Postul, conform COR cod 215101, este de studii superioare dar ocuparea lui se face cu derogare de studii, valabil pentru toti ocupantii.
In CCM este prevazut ca acest post poate fi ocupat de cei cu studii superioare numai dupa efectuarea stagiului.
Pe site-ul CENAFER este mentionat ca postul poate fi ocupat de cei cu:
- studii medii
- cu studii superioare numai dupa efectuarea stagiului
Eu am ocupat acest post cu studii medi si ulterior am absolvit facultatea in profil de specialitate, deci am facut completare de studii.
Intrebare: trebuie sa mai fac stagiu ca sa pot activa ca inginer in acest post tinand cont de faptul ca "stagiu" inseamna cunoasterea instalatiei si a locului de munca in care urmeaza sa-ti desfasori activitatea?
Multumesc!
Contract stagiu
Daliborka
Buna ziua
va rog ma puteti ajuta
daca o persoana are contract de munca la o firma particulala fucntia de incadrare:registrator medical(part time 2 ore); este ... (vezi toată discuția)
Nivel studii
Elena Elena
In domeniul relatiilor de munca-salarizare, (inafara de economist) pentru ce functie trebuie obligatoriu studii sperioare economice? Adica, daca ocup aceasta ... (vezi toată discuția)