Va rog din suflet sa ma lamuriti daca este posibil , am nascut in 8.03.2015 primul copil in acel moment eram eleva la scoala postliceala sanitara, deoarece eram inca eleva am beneficiat de indemnizatie crestere copil, pana aici totul limpede,de curand am aflat ca sunt insarcinata , ar trebui sa nasc al doilea copil prin octombrie 2016 , voi putea beneficia de indemnizatie crestere copil si pentru al doilea? Daca da,cum ar trebui sa procedez, cand ar trebui sa depun dosarul si din ce moment voi primi indemnizatia pentru al doilea, de la nastere sau dupa ce primul copil implineste doi ani? Multumesc frumos.
1. Deoarece al doilea copil se va naste inainte de a se termina CCC1 veti intra din CCC1 direct in CCC2 incepand cu data de 09.03.2017 si veti primi aceeasi indemnizatie ca la CCC1.
2. - Pe perioada de suprapunere, de cand se naste al doilea copil si pana veti intra in CCC2, veti mai primi, pe langa indemnizatia pentru CCC1, inca 600 lei lunar.
- Pentru aceasta mergeti la Primarie cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil si completati cererea pentru cei 600 lei lunar in plus.
3. - Inainte cu o luna de zile de a se termina CCC1 mergeti la Primarie si completati cererea pentru indemnizatia pentru CCC2.
- Aveti nevoie doar de o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil (celelalte acte sunt la dosarul pentru indemnizatia pentru CCC1).
Crestere copil
doinat1
Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere a copilului pana in decembrie anul curent.luna aceasta am nascut cel de-al doilea copil.Ma intereseaza sa stiu ce ... (vezi toată discuția)