avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... REZILIERE CONTRACT ASISTENTA JURIDICA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

REZILIERE CONTRACT ASISTENTA JURIDICA

Buna ziua,
am incheiat un contract de asistenta juridica cu un avocat.Pina acum nu a prestat nimic pt mine...nicio reprezentare ...si nici macar o vorba sau un telefon de cand l-am angajat...nici macar nu mai raspunde la telefon.
In contract nu este nici o clauza in caz de renuntare.
se poate renunta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:57, 8 Februarie 2016
Trimiteti in scris o notificare prin care mentionati ca incepand cu data de ...considerati contractul de asistenta juridica nr,,,reziliat,nemaidorind ca av respectiv sa presteze vreun serviciu avocatial pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract telefonie mobila manuelle manuelle Buna ziua. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile in care se poate anula un contract de telefonie mobila? Mai am 17 luni de perioada contractuala, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicire? renuntare proces ioanna28 ioanna28 Buna ziua. Anul trecut am apelat la un avocat ca sa pot obtine custodia fetitei mele, iar acum sunt plecata in Germania si as vrea sa anulez procesul. Avocatul ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi ceruta returnarea onorariului platit avocatului daca am renuntat la proces? cisy cisy Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In urma unui conflict, sotul meu a depus intentia de divort la tribunal. Am luat legatura cu un avocat care sa ma ... (vezi toată discuția)