avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitare incheiere Act aditional la contractul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitare incheiere Act aditional la contractul pentru furnizare energie electrica

Buna ziua,
Am propus furnizorului meu de energie electrica un aditional la contract, in baza L123/2012, art.62(1b), cerere refuzata de acesta.
Aditionalul se referea la configurarea afisarii automate a contorului electronic, a mai multor parametri, care, fiind vizualizate, pot proba calitatea serviciilor furnizorului, mai ales intreruperile de tensiune, care sunt inregistrate de contor.
Prin urmare, furnizorul refuza dreptul meu la o informare completa in ceea ce priveste calitatea propriilor servicii de furnizare.
ANPC si-a declinat competenta, iar ANRE a refuzat sa comenteze.
Ce credeti ca s-ar putea face?
Cunoasteti existenta unei entitati SAL, infiintate in baza O.38/2015?
Cu stima.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: ... SorinaM1234567 SorinaM1234567 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: Facturarea energiei pentru mai multe blocuri care fac parte dintr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)
Bună seara. as putea da în judecata firma ,, apa vital,, întrucât ... Razvan1988 Razvan1988 Bună seara. As putea da în judecata firma ,, Apa Vital,, întrucât nu mi-a furnizat apa timp de 13 zile??am facut sesizari la ei și anoc , nu au răspuns, (vezi toată discuția)
Furt curent de pe proprietate privata gabrieltudor gabrieltudor Am cumparat o locuinta in luna iulie 2015. M-am mutat in locuinta pe 16.08.2015. In data de 20.09.2015 in urma efectuarii unor lucrari de drenaj am descoperit ... (vezi toată discuția)