avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieli deductibile50%
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieli deductibile50%

buna ziua .am un if neplatitor de tva.iar in rjip am cheltuieli deductibile si cheltuieli nedeductibile in d200trec doar ce este deductibil chiar daca este deductibil 50% pentru stabilirea impozitului ?si in 392b trec doar ce este deductibil la achizitii?pentru ca in programul saga in jurnalul vanzari imi apare suma totala deductibil si nedeductibil..?#-o
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 09:47, 9 Februarie 2016
- in D200 luati in calcul doar cheltuielile deductibile si partea deductibila din cele partial deductibile
- in D392 luati in calcul facturile nu platile sau incasarile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D392b gabr gabr buna ziua .mii de scuze pt.deranj ,va rog o lamurire am un i.f. neplatitor de tva iar in d392b nu stiu care sume sa le trec , am si cheltuieli deductibile 50% ... (vezi toată discuția)
Inregistrari rjip si jurnale cumpatarari/vanzari acatanas acatanas Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez. Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare retrageri de numerar in rjip ginela ginela Buna ziua, as avea o intrebare referitor la retragerile de numerar din cont pfa dupa data de 01.03.2015.Va rog sa-mi spuneti acestea trebuiesc inregistrate in ... (vezi toată discuția)