buna ziua .am un if neplatitor de tva.iar in rjip am cheltuieli deductibile si cheltuieli nedeductibile in d200trec doar ce este deductibil chiar daca este deductibil 50% pentru stabilirea impozitului ?si in 392b trec doar ce este deductibil la achizitii?pentru ca in programul saga in jurnalul vanzari imi apare suma totala deductibil si nedeductibil..?#-o
- in D200 luati in calcul doar cheltuielile deductibile si partea deductibila din cele partial deductibile
- in D392 luati in calcul facturile nu platile sau incasarile
D392b
gabr
buna ziua .mii de scuze pt.deranj ,va rog o lamurire am un i.f. neplatitor de tva iar in d392b nu stiu care sume sa le trec , am si cheltuieli deductibile 50% ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.