avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Suspendare activitate S.R.L
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Suspendare activitate S.R.L

sotiea este administratorul unui S.R.L,fara angajati avand activitatea suspendata din 01.02.2013 pana la data de 01.02 2016.Intrebarea mea este daca mai poate prelungi suspendarea activitatii pe o perioada determinata sau O.R.C-ul il lichideaza din oficiu,si cam care ar fi costurile?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 23:19, 8 Februarie 2016
Activitatea nu mai poate fi suspendata. Termenul de 3 ani este maximul prevazut de lege si reprezinta perioada totala in care poate fi suspendata activitatea unei societati.

”ORC-ul” nu va ”lichida” societatea din oficiu, eu unul nu am auzit niciun caz in care sa fie dizolvata o societate pentru ca nu a reluat activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)
Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)