avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare ambulanta spital
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare ambulanta spital

ce dimensiuni trebuie sa aiba un loc de parcare pt un autovehicul tip ambulanta, si conform carui normativ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: roxirox , utilizator 18:46, 9 Februarie 2016
Exista prescriptii tehnice speciale,normative pentri proiectarea,executarea si exploatarea constructiilor destinate parcarii vehiculelor,pentru fiecare categorie de vehicule,conditionat de caracteristicile tehnice ale acestora=NP27-97,etc
Am cautat in normativul respectiv si nu am gasit.
Autoritatile in domeniul proiectarii spatiilor cu destinatia de parcare vehicule detin normative speciale pentru fiecare categorie de vehicul,reglementari tehnice privind proiectarea si dotarea locurilor de parcare, oprire si stationare, aferente drumurilor publice=[ link extern ]
Text publicat în M.Of. al României,in vigoare de la 18.01.2005
Exista diferente tehnice intre vehiculele cu utilizare comerciala,civila,militara sau cele speciale=vehicule ISU,ambulante,pompieri,descarcerare
Inclusiv CNADNR detine reglementari si normative pentru proiectarea si executia spatiilor cu destinatia de parcare vehicule,PD 162-2014.
Am cautat in link-ul trimis, nu face referire la dimeniuni locuri de parcare. Si normativele cnadnr nu le gasesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este necesara emiterea autorizatiei isu pentru a doua ... Cumparator22 Cumparator22 Buna ziua, este necesara emiterea autorizatiei ISU pentru a doua blocuri de 7 etaje nemansardat, care au parcare comuna la demisol care are 52 locuri de ... (vezi toată discuția)
Dimensiuni parcare subterana adrianpopa92 adrianpopa92 Buna ziua! Doresc constructia unui sediu de firma cu parcare proprie in subteran. Care sunt normativele privind proiectarea unui loc de parcare? Latimea ... (vezi toată discuția)
Parcare AncutaD AncutaD Buna ziua, Asociatia de proprietari din care fac parte este confruntata cu urmatoarea problema: doua spatii (parcari ) din fata blocului, care nu sunt ... (vezi toată discuția)