avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Ce trebuie sa contina un dosar de executare silita ,un credit pentru nevoi personale neachitat. Cand se trece de la somatie mobiliara la somatie imobiliara?
Incheierea efectuata de executorul judecatoresc are efect de hotarare judecatoreasca?
Cum se poate contesta si ce sanse sunt .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:24, 9 Februarie 2016
Aveți 15 zile de la data primirii somației de la executor pentru a formula contestație la executare. Da, executorul avea posibilitatea să încuviințeze executarea silită,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare doina_dana doina_dana Acum 1 an, pe 30 mai 2011 am primit acasa vizita unui executor care a facut un proces-verbal deoarece ceruse incuvintarea silita pt un credit de nevoi de nevoi ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita bancara Doru Piroi Doru Piroi Buna seara. La un credit de nevoi personale nu am mai putut sa platesc ratele. Banca prin executorul judecatoresc a cerut executarea silita la judecatorie si a ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat paunrodicagabriela paunrodicagabriela Cum se face o executare silita pt un credit neachitat ,nu trebuie sa aiba loc un proces sau firma de recuperare credite trimite dosarul executorului?Eu in ... (vezi toată discuția)