avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere vodafone
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere vodafone

Buna ziua,
Pot rezilia contractul la vodafone daca la prelungirea lui am achizitionat in telefon? Ei spun ca nu se poate,sub nicio forma,doar daca achit o taxa de reziliere si diferenta lunilor ramase la abonament.
Daca da,cum se procedeaza?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:04, 9 Februarie 2016
Plătiți taxa de reziliere și apoi denunțați unilateral contractul.
Altfel nu aveți cum. Ați beneficiat de un produs gratuit, trebuie să plătiți taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila culeaalex culeaalex Salut, Pot rezilia contractul cu Vodafone fara sa platesc taxa de reziliere? Am citit un articol despre Legea 161/2010 si sincer nu stiu ce sa cred. In ce ... (vezi toată discuția)