avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Salut,

Pot rezilia contractul cu Vodafone fara sa platesc taxa de reziliere? Am citit un articol despre Legea 161/2010 si sincer nu stiu ce sa cred. In ce conditii taxa de reziliere (lunile ramase din contract) nu trebuie platita?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:41, 20 Iulie 2015
"Lunile ramase din contract" nu este taxa de reziliere, s-au pus si ei la punct cu reglementarile. Trebuie vazut contractul ca sa putem aprecia daca aveti de ce a va prevala.
trandafir2 a scris:

"Lunile ramase din contract" nu este taxa de reziliere, s-au pus si ei la punct cu reglementarile.

Exact, e taxa de despagubire de care nu puteti scapa decat in cazul in care contractul s-a prelungit tacit la expirarea celui anterior fara ca dvs. sa beneficiati de ceva ''cadouri'' gen telefon gratuit sau la pret redus, sau daca nu isi indeplinesc obligatiile care sunt trecute in contract (de ex. nu aveti semnal bun).
Chiar si in caz de prelungire tacita, tot trebuie sa ii notificati cu 30 de zile inainte de intentia dvs. de a rezilia unilateral, asa scrie in contractul pe care l-ati semnat.

Asadar, daca nu dati mai multe amanunte nici raspunsurile nu pot fi prea detaliate :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere vodafone misu1972 misu1972 Buna ziua, Pot rezilia contractul la vodafone daca la prelungirea lui am achizitionat in telefon? Ei spun ca nu se poate,sub nicio forma,doar daca achit o ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet oana0404 oana0404 salutare! in luna iunie a.c. am contractat si eu internetul mobil de la vodafone...din pacate netul nu functioneaza la parametri satisfacatori, motiv pt care ... (vezi toată discuția)