avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere in fata judecatoului impotriva solutiri de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere in fata judecatoului impotriva solutiri de netrimitere in judecata

Pentru prezentarea in fata judecatorului de consiliu, fiind citata ca intimat, (un dosar finalizat de Parchet cu NUP sau RUP si contestat de persoana care a facut plangerile), este necesar sa fiu insotita de un avocat? Cum se desfasoara sedinta in camera de consiliu?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
irinavasiliu, utilizator
Nu este necesar sa angajati avocat, sedinta se desfasoara in camera de consiliu dar in contradictoriu.
Adica intra ambele parti simultan in camera de consiliu sau pe rand? Cum ar veni, voi fi eu in contradictoriu cu avocatul partii adverse? Se mai dau declaratii noi ori doar se discuta cele aflate la dosar deja? Multumesc!
Simultan si in contradictoriu, spuneti ce aveti de spus cand vi se da cuvantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lipsire de libertate ANCA-ELENA ANCA-ELENA Buna ziua, as vrea sa va expun o problema pe care o traiesc pe propria piele. in urma cu un an de zile am participat la sedinta cu locatarii din blocul in care ... (vezi toată discuția)