avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie la sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie la sanatate

O ruda mi-a facut un cim cu 4 ore la firma ei. Dar firma e la inceput si nu are de unde sa ma plateasca, asa ca eu, deocamdata, nu lucrez . Bineinteles ca nu-mi sunt platite asigurarile sociale, asa ca eu imi platesc din mana asigurarea de sanatate. Daca contractul de munca e inca in vigoare, eu pot sa-mi platesc sanatatea?Am voie? Mentionez ca firma nu are de unde si eu am inteles.

Alte discuții în legătură

Neplata cass si cas de catre angajator pe perioada concediului medical noemi r noemi r Buna ziua, Imi cer scuze daca intrebarea mea se repeta dar nu am reusit sa gasesc o intrebare asemanatoare aici pe forum. Sunt angajata la o institutie ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul medical? mokusko mokusko am si eu o nelamurire!cine suporta plata concediului medical?din cauza unor anumite probleme de sanatate sunt in concediu medical de mai bine de 1 luna,iar ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu alexbbc alexbbc Buna ziua , ma numesc Alex . Am si eu nevoie de niste indrumari procedurale pt a-mi recupera salariul restant la actualul loc de munca. Pe scurt : sunt ... (vezi toată discuția)