avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata contributie asigurari sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata contributie asigurari sociale

Daca lucrez 4 ore la o firma particulara si mi se platesc cotele de asigurari sociale, firma imi elibereaza adeverinta pt spital (am o problema si trebuie sa ma internez 5 zile), este valabila si recunoscuta adeverinta ? mai trebuie sa platesc eu ceva pt. spitalizare ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:48, 11 Ianuarie 2010
Atata timp cat sunteti inregistrata in sistem iar CNP-ul dvs se regaseste in bazele de date ale Casei de Sanatate nu ar trebui sa aveti probleme. Mai mult, daca societatea va elibereaza si adeverinta de salariat nu vad de ce ar mai trebuisa platiti in plus.
Chiar si cu CIM cu mai putin de 4 ore pe zi sunteti asigurata si in sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa nu platesc spitalizarea? dani14 dani14 Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati intr-o problema,Luni trebuie sa ma internez in spital momentan nu mai am nici un venit am lucrat pana la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Angajat la 4 ore Andrea_88 Andrea_88 Buna seara, Daca cineva e angajat la o firma la 4 ore, C.A.U.-ul e platit, da?Persoana respectiva se afla in spital si i s-a comunicat ca deoarece e ... (vezi toată discuția)
Sanatate alinajianu alinajianu buna ziua! va rog spuneti_mi cum sa procedez....sotul meu este angajat iar in momentul de fata este internat in spital! am cerut o adeverinta de la firma care ... (vezi toată discuția)