avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto si radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto si radiere

Buna ziua,

Acum cateva saptamani am redactat si semnat contractul de vanzare-cumparare pentru masina personala, si am predat actele masinii cumparatorului. Eu am retinut doua exemplare din contractul de vanzare-cumparare, fisa de inmatriculare si o copie dupa buletinul cumparatorului.

Cand am ajuns la primarie am constatat ca pentru radiere am nevoie IN ORIGINAL de cartea masinii si buletinul cumparatorului, pe care nu le am, iar cumparatorul nu mai raspunde la telefon de doua saptamani.

Mentionez ca am uitat sa completez rubrica "instrainat catre" in certificat cand am predat actele cumparatorului. Ma gandesc sa declar cartea de identitate pierduta, sa obtin un duplicat, si apoi sa radiez masina ca fiind casata.
Ce alte optiuni am ?

Alte discuții în legătură

Carte de identitate auto - contract vanzare-cumparare elly80 elly80 Buna seara!Acum aprox un an am vandut masina cu contract vanzare/cumparare,dar fara carte de identitate a masinii si fara sa trec numele viitorului proprietar ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)