avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract interstatal import mobilier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract interstatal import mobilier

Buna ziua!
Ma intereseaza un model de contract intre 2 societati din 2 tari din Uniunea Europeana, prin care una din societati (Olanda) furnizeaza mobilier celei de a 2 societati (Romania), mobilier calitatea 1 si mobilier calitatea a doua, precum si mobilier reconditionat, cu exclusivitate zonala (partea de nord a tarii). Sunt de acord sa achizitionez unul personalizat.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
danitc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 18:43, 15 Februarie 2016
Apelati la un avocat. Explicati-i exact ce aveti nevoie, ce drepturi si obligatii sa aiba partile si ca doriti sa fiti protejat.
Pe de alta parte clauze prea dure (ex 10000 euro penalizare pentru nelivrare marfa la timp) au toate sansele sa va faca furnizorul sa o ia la goana.
In general furnizorii au contracte redactate deja, cereti un model si ajustati-l pe nevoia Dvs, impreuna cu avocatul.
Atentie mare daca este in engleza, exista termeni specifici cu semnificatie juridica clara !!! Apelati si la un traducator bun (autorizat) dupa finalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate daneza asociat la srl din romania elens elens Buna ziua! Am rugamintea daca se poate sa ma ajutati cu un model de declaratie din partea societatii daneze prin reprezentanti, precum ca indeplineste ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Caut consultant specializat in e-commerce feketegy feketegy Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)