avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plată dosar executor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plată dosar executor

Bună ziua,

Azi la termenul de judecată mi să ipus sa plătesc o sumă de 700 lei în favoarea BEJ întrucât acesta a trimis cele 2 dosare de executare la judecătorie,.
Ce pot face ca să fiu scutit de această sumă?
~ Conținut șters la cerere ~
Să înțeleg ca asta ar fi un nou obstacol de a îmi respinge contestația?
Din câte știu eu această OUG 51/2008 cuprinde și altfel de plată nu , numai taxă de timbru....mai exact se suspenda și dacă timp de 6 luni nu plătesc se respinge sub excepția perimări conform ncpc de 6 luni.

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt persona juridica si am deschis un dosar de partaj ... marius68marius marius68marius Buna ziua, sunt persona juridica si am deschis un dosar de partaj judiciar inpotriva unei foste salariate, ce are locuinta bun comun cu sotul. Pentru a ... (vezi toată discuția)