avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plată dosar executor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plată dosar executor

Bună ziua,

Azi la termenul de judecată mi să ipus sa plătesc o sumă de 700 lei în favoarea BEJ întrucât acesta a trimis cele 2 dosare de executare la judecătorie,.
Ce pot face ca să fiu scutit de această sumă?
~ Conținut șters la cerere ~
Să înțeleg ca asta ar fi un nou obstacol de a îmi respinge contestația?
~ Conținut șters la cerere ~
Din câte știu eu această OUG 51/2008 cuprinde și altfel de plată nu , numai taxă de timbru....mai exact se suspenda și dacă timp de 6 luni nu plătesc se respinge sub excepția perimări conform ncpc de 6 luni.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata cheltuieli de executare danilamagda danilamagda buna ziua! daca mi-am platit datoria catre creditor inainte (cu o zi doar) de obtinerea titlului de executare de la judecatorie, mai sunt obligata si la plata ... (vezi toată discuția)
Ce este darea in debit cezarad cezarad Buna. Ma confrunt cu o problema. Am introdus la Tribunal o Actiune in constatare, pe care am timbrat-o cu 39 lei (conform vechii legi a Taxelor de timbru). ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)