avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inregistrare fiscala persoana fizica, ce realizeaza ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inregistrare fiscala persoana fizica, ce realizeaza venituri din activitati independente

Sunt asistent in brokeraj (asigurari), in baza unui contract de mandat din 2015. Domiciliul il am in Bucuresti sector 4, dar imi desfasor activitatea la o adresa din sector 1.
Pe 29 ianuarie am depus declaratia 070 la AFP sector 1, la care am anexat si contractul de comodat pentru adresa (din sector 1) la care imi desfasor efectiv activitatea (cf. Cod procedura fiscala, art.31). Am verificat azi daca mi s-a eliberat CIF-ul, si mi s-a comunicat faptul ca se va respinge dosarul pe motiv ca trebuia sa depun 070 la sector 4, unde am domiciliul (acolo unde am depus 220).
Astept raspunsul scris de la AFP sector 1, dar nu inteleg unde am gresit.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
SofiaH, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu traducator autorizat dianar dianar Sunt traducator autorizat de catre MJ din 2007, de curand schimbandu-mi domiciliul din provincie in Bucuresti. Pe langa inregistrarea la Tribunalul Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Declaratia de venit: domiciliul fiscal vs domiciliul resedinta azalee azalee Buna seara! As dori sa stiu unde trebuie depusa declaratia privind venitul estimat in conditiile in care domiciliul fiscal este in Bucuresti sector 1 iar ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde asigurari legal intr-un magazin de piese auto? HotPink HotPink Buna seara sau… mai degraba buna dimineata! :) Am un magazin de piese auto si as vrea sa inchei si asigurari in spatiul inchiriat in care imi desfasor ... (vezi toată discuția)