avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia de venit: domiciliul fiscal vs domiciliul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia de venit: domiciliul fiscal vs domiciliul resedinta

Buna seara!

As dori sa stiu unde trebuie depusa declaratia privind venitul estimat in conditiile in care domiciliul fiscal este in Bucuresti sector 1 iar domiciliul de resedinta se afla in municipiul constanta?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ramolex , utilizator 16:14, 5 Decembrie 2009
Declaratia privind venitul estimat se depune acolo unde se afla sursa venitului .
Buna ziua !
Asa cum foarte corect a scris si d- nul contabil, conform Legii 571/2003 cu moificarile si completarile ulterioare si O.U.G. nr. 92/2003 R privind Codul de Procedura Fiscala, declaratia o depuneri in Bucuresti.
Cu stima !

Ultima modificare: Marți, 1 Decembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2009
azalee, utilizator
Buna seara!

Revin cu o intrebare:unde trebuie sa depun declaratia de venit (formular 220) in conditiile in care domiciliul fiscal se afla in Sectorul-1?

Va multumesc!
eu cred ca declaratia de venit trebuie sa o depuneti la Constanta, unde aveti adresa de resedinta.
in declaratie se trece CNP-ul persoanei fizice si domiciliul fiscal, cf OMEF 2371/2007.

domiciliul fiscal al persoanelor fizice este adresa unde-si au domiciliul, conform art. 31, alin 1, lit a din OG 92/2003 privind codul de procedura fiscala

daca sunteti platitor de TVA, de exemplu, decontul de taxa il veti depune pe CIF-ul PFA-ului la AFP Bucuresti, Sector1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 220 sau 221? suciugeorgeta suciugeorgeta Sunt in mare dilema: am facut un pfa ,caen 9602,norma de venit. Stia, ca se depune 220 dar la administratie mi s-a dat sa completez 221,este corect?? (vezi toată discuția)
Inregistrare fiscala persoana fizica, ce realizeaza venituri din activitati independente SofiaH SofiaH Sunt asistent in brokeraj (asigurari), in baza unui contract de mandat din 2015. Domiciliul il am in Bucuresti sector 4, dar imi desfasor activitatea la o ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratiile 200 si 220 impreuna? wasssu wasssu Am depus declaratia 200 fara 220 si mi-a venit impunere de plata pentru venitul anticipat pentru sumele din declaratia 200? Se mai poate face ceva sa schimb, ... (vezi toată discuția)