As dori sa stiu unde trebuie depusa declaratia privind venitul estimat in conditiile in care domiciliul fiscal este in Bucuresti sector 1 iar domiciliul de resedinta se afla in municipiul constanta?
Buna ziua !
Asa cum foarte corect a scris si d- nul contabil, conform Legii 571/2003 cu moificarile si completarile ulterioare si O.U.G. nr. 92/2003 R privind Codul de Procedura Fiscala, declaratia o depuneri in Bucuresti.
Cu stima !
eu cred ca declaratia de venit trebuie sa o depuneti la Constanta, unde aveti adresa de resedinta.
in declaratie se trece CNP-ul persoanei fizice si domiciliul fiscal, cf OMEF 2371/2007.
domiciliul fiscal al persoanelor fizice este adresa unde-si au domiciliul, conform art. 31, alin 1, lit a din OG 92/2003 privind codul de procedura fiscala
daca sunteti platitor de TVA, de exemplu, decontul de taxa il veti depune pe CIF-ul PFA-ului la AFP Bucuresti, Sector1.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.