avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... mutare temporara functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

mutare temporara functionar public

doresc sa stiu daca dispozitia de mutare temporara a unui functionar public aflat in concediu de odihna este legala.Doresc daca se poate argumentarea raspunsului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 14 Noiembrie 2017
Orice dispozitie trebuie sa cuprinda un art. in care se stopuleaza termenul de atac. Aveau dreptul sa scrie dispozitia dar trebuia sa va fie adusa si dvs. la cunostinta pe baza de semnatura, iar dvs. o puteati contesta argumentand motivele de refuz.
cum sa fie adusa la cunostinta daca functionarul era in concediu de odihna plecat in vacanta
La revenirea din concediu ca doar nu o sa vina dupa dvs. pe plaja din Grecia ca sa va inmaneze dispozitia. Dvs. aveti 5 zile de la luarea la cunostinta sa formulati un refuz justificat in scris.
deci dupa cum spuneti dispozitia de mutare temporara este legala?
Normal ca este legala, doar se presupune ca este in interesul institutiei. Dar asta nu inseamna ca dvs. nu aveti dreptul de a formula o contestatie in care sa expuneti punctual motivele dvs. de refuz.

Alte discuții în legătură

Mutare temporara functionar public dannegru dannegru Sotia mea lucreaza in cadrul unei primarii dintr-un sector al mun. Bucuresti. Sefa ei de serviciu este obisnuita sa lucreze la limita legii si peste. Sotia mea ... (vezi toată discuția)
Decizii salariale antofel antofel Ca functionar pulic am primit nenumarate decizii salariale Intrebari 1. Care sunt conditiile minime obligatorii pe care trebuie sa le contina o Decize ... (vezi toată discuția)
Evaluare anuala performante profesionale danielgolici danielgolici Conform Hotarare nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici , Art. 120 (1) Functionarii ... (vezi toată discuția)