avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eu am 16 ani si vreau sa imi cumpar o motocicleta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eu am 16 ani si vreau sa imi cumpar o motocicleta cross de 125 cc ce se intampla daca ma prinde politia fara permis de conducere ?

Eu am 16 ani si vreau saimi cumpar o motocicleta cross de 125 cc ce se intanpla daca ma prinde politia fara permis de conducere ? daca nu merg pe drum public (pe camp) politia poate sa imi faca ceva? daca cumva cineva ma reclama la politie ca merg pe drumul public pot sa patesc ceva daca politia nu ma vazut?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:39, 9 Februarie 2016
Dosar penal. Nu vă sfătuiesc, vă puteți distruge viitorul. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă veți accidenta pe cineva (vătămare corporală sau chiar ucidere din culpă). Vă spun eu, va fi cu mult mai rău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca ma prinde politia fara permis de conducere a1 care este pedeapsa? crisit crisit Eu am 16 ani si vreau sa imi cumpar o motocicleta de 125 cc cross. Vreau sa stiu ce se intanpla daca ma prinde politia fara permis de conducere? Daca nu merg ... (vezi toată discuția)
Dovada sau recuperare permis? lorenzo29 lorenzo29 in 2009 aprilie am avut un accident de masina,am lovit o persoana care circula pe marginea drumului,in urma accidentului mi s-a deschis dosar penal pt vatamare ... (vezi toată discuția)
Condusa fara carnet uzzyuta uzzyuta eram intro parcare si din greseala am apasa acceleratia la masina si am intrat intr-o banca si a venit politia si ma luat si ma dus la spital si mia recoltat ... (vezi toată discuția)