avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa stiu daca ma prinde politia fara permis de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa stiu daca ma prinde politia fara permis de conducere a1 care este pedeapsa?

Eu am 16 ani si vreau sa imi cumpar o motocicleta de 125 cc cross. Vreau sa stiu ce se intanpla daca ma prinde politia fara permis de conducere? Daca nu merg cu ea pe un drum public poate politia sa imi faca ceva? sau daca cineva face (plangere) la politie ei pot sa imi faca ceva daca nu m-au prins?
Cel mai recent răspuns: crisit , utilizator 22:16, 9 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am 16 ani si vreau sa imi cumpar o motocicleta cross de 125 cc ce se intampla daca ma prinde politia fara permis de conducere ? crisit crisit Eu am 16 ani si vreau saimi cumpar o motocicleta cross de 125 cc ce se intanpla daca ma prinde politia fara permis de conducere ? daca nu merg pe drum public ... (vezi toată discuția)
Am voie la 16 ani sa merg cu o motociclete de 125 cmc andruskanu andruskanu salutare... vreau sa stiu daca la 16 ani pot sa merg cu o motocicleta de 125 cmc ??? daca nu, care este capacitatea cilindrica maxima la motociclete/scutere ... (vezi toată discuția)
Salut! am avut permis categoria a2 și mi-am cumpărat o motocicleta ... Tybex Tybex Salut! Am avut permis categoria A2 și mi-am cumpărat o motocicleta pe care o puteam conduce cu categoria A… și ma prins poliția și mi-a făcut dosar ... (vezi toată discuția)