avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am avut permis categoria A2 și mi-am cumpărat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am avut permis categoria A2 și mi-am cumpărat o motocicleta ...

Salut! Am avut permis categoria A2 și mi-am cumpărat o motocicleta pe care o puteam conduce cu categoria A… și ma prins poliția și mi-a făcut dosar penal, adevarul e ca eu nu știam ca nu aveam voie sa merg cu ea!
Ca pedeapsă mi-a făcut dosar penal și anulare permis! Și acum vreau sa ma înscriu din nou, se mai poate?

Alte discuții în legătură

Sanctiune condus cu subcategorie necorespunzatoare A_A_A A_A_A Buna seara! Sunt posesor de permis de conducere categoria A1 de 2 ani, urmand sa iau si A2-ul primavara aceasta. Vreau sa cumpar o motocicleta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. ... Zedo Zedo Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. Este vorba depsre un accident cu autor necunoscut (a plecat de la locul accidentului) si ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa - am condus cu permisul suspendat glowsunshine glowsunshine Buna ziua,pe data de 09.04.2011 am condus o motocicleta cu numerele provizorii expirate,mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)