avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. ...

Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. Este vorba depsre un accident cu autor necunoscut (a plecat de la locul accidentului) si victima (eu). Detin permis de conducere categoria B si A2. Mi s-a deschis dosar penal pentru conducere fara permis deoarece motocicleta in acte apare ca fiind pentru categoria A de permis. Eu am limitat motocicleta pentru categoria A2 fix in ziua accidentului si nu am apucat sa ajung la RAR pentru omologare. In momentul de fata nu am dreptul sa conduc. Tin sa mentionez ca eu doar am fost anuntat de catre politist ca nu am voie sa conduc, nu am primit nici o dovada fara drept de circulatie! Cum trebuie sa procedez acum?

Alte discuții în legătură

Art 335,2) permis suspendat gabrielbob gabrielbob Buna ziua. in toamna trecuta am luat categoria A2. Am achizitionat o motocicleta avand 37kw, eu nestiind ca nu e in regula sa o conduc (limita fiind 35kw). Am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)
Conducere motocicleta de 71kw limitata la 35kw cu permis a2 Baban2 Baban2 In data de 31 martie 2018 la ora 4 dimineata am fost oprit de un echipaj de politie aflat in mers, la verificarea actelor au observat ca eu conduc o ... (vezi toată discuția)