avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT DE NEVOI PERSONALE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT DE NEVOI PERSONALE

X obtine de la o banca in ian.2008 un credit de nevoi personale cu ramburasare
ian.2008 - ian 2018.
X plateste ratele lunare pana in anul 2011 inclusiv dupa care nu mai are posibilitatea sa plateasca nimic. Banca transfera creanta la o firma de recuperari in 2012. X nu semneaza nici un act cu firma de recuperari.
Se prescrie creditul ?
Daca da care este cadrul legal ?

Alte discuții în legătură

Angajament de plata la firma recuperare creante umarina umarina Buna ziua! În vara anului 2007 am obtinut un credit de nevoi personale, de achitarea caruia s-a ocupat sora mea. Creditul a fost platit până în noiembrie ... (vezi toată discuția)
Reesalonare din partea recuperatorilor de credite,va rog ajutor urgent :-s emilia08 emilia08 am facut un credit de nevoi personale in 2007 ,p 4 ani ,din mai multe motive nu am mai platit creditul din februarie 2010.M-au sunat cei de la firma de ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor la credit de nevoi personale ganciumonica ganciumonica Am un credit de nevoi personale fara girant, fara garantii, incheiat in 2007. De un an si jumatate nu am mai putut plati ratele In prezent, am reusit sa ... (vezi toată discuția)