avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajament de plata la firma recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajament de plata la firma recuperare creante

Buna ziua!
În vara anului 2007 am obtinut un credit de nevoi personale, de achitarea caruia s-a ocupat sora mea. Creditul a fost platit până în noiembrie 2008.
În decembrie 2012 am fost contactata de o firma de recuperari creante, am semnat un angajament de plata în rate pana în noiembrie 2013, cand mi-au cerut sa achit suma integral.
Ce valoare are acest angajament de plata și este posibil ca firma sa ma actioneze in judecata, chiar daca datoria fata de banca a fost prescrisa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 2 Ianuarie 2014
Prin angajamentul de plata ati intrerupt termenul de prescriptie.
Se poate ajunge la executarea dvs silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari silite mihai_gaby mihai_gaby Am o datorie din 2004 care a fost platita partial la banca. Creanta ramasa a fost cesionata la o firma de recuperari care la randul ei a cesionat-o la alta ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)