avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NOVATIE - CONCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NOVATIE - CONCESIUNE

X incheie un contract de concesiune pentru 49 ani cu Primaria in anul 2002(concesiunea a fost platita in momentul concesionarii).
In anul 2009 intervine un contract de novatie intre X si o persoana juridica Y.
Y nu face declaratia de impunere iar X plateste, in continuare si in prezent, impozitul pe teren.
Exista cadru legal pentru a se anula contractul de novatie sau de a se reveni la concesiune in favoarea lui X ?
Daca da, care sunt pasii de urmat ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva unei primarii laura-jurist laura-jurist Buna ziua Va supun atentiei urmatoarea speta: - societatea X incheie un ctr de concesiune pe 49 ani cu o Primarie in 2003 - ulterior se constata ca ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe Lucian S Lucian S Buna seara. Am si eu cateva intrebari privind impozitele si taxele. Domnul X, in urma cu cca 10 ani, a concesionat un teren de la o primarie. In urma cu cinci ... (vezi toată discuția)
Taxa pe teren concesionat tanasedanutz tanasedanutz buna ziua. sunt concesionarul unui teren de 1000 mp pe care am construit o locuinta. contractul de concesiune a fost incheiat in anul 2000.. pt acestea am ... (vezi toată discuția)