avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozite si taxe
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozite si taxe

Buna seara. Am si eu cateva intrebari privind impozitele si taxele.
Domnul X, in urma cu cca 10 ani, a concesionat un teren de la o primarie. In urma cu cinci ani si jumatate concesionarul, cu acordul primariei respective, a novat terenul respectiv unei societati comerciale. De atunci si pana astazi impozitul pentru terenul respectiv a fost platit tot de catre d-ul X cu toate ca normal SC trebuia sa depuna la primarie o declaratie de impunere.
Intrebarile mele sunt:
- d-ul X redevine concesionarul terenului respectiv ?
- daca da imi puteti spune care este temeiul legal si procedura de repunere in drepturi ?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Novatie - concesiune Lucian S Lucian S X incheie un contract de concesiune pentru 49 ani cu Primaria in anul 2002(concesiunea a fost platita in momentul concesionarii). In anul 2009 intervine un ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri botos_int botos_int Buna ziua Sunt administrator al unei societati comerciale care a inchiriat in 2005 un spatiu de la un institut de cercetarii situat in judetul calarasi , ... (vezi toată discuția)
Declaratie de impunere pentru primarie milica68 milica68 Stiu ca institutiile publice trebuie sa depuna declaratie de impunere pentru impozitele si taxele locale chiar daca sunt scutite conform Codului fiscal. As ... (vezi toată discuția)