avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... declaratie de impunere pentru primarie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

declaratie de impunere pentru primarie

Stiu ca institutiile publice trebuie sa depuna declaratie de impunere pentru impozitele si taxele locale chiar daca sunt scutite conform Codului fiscal. As vrea sa stiu daca si primaria trebuie sa depuna declaratie de impunere la Compartimetul impozite si taxe pentru cladirile, terenurile si mijloacele de transport ce le detine?
Daca are concesionat un spatiu la o persoana juridica acesta trebuie sa plateasca taxa pe cladire similara cu impozitul pe cladire pentru persoanele juridice?
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 12:08, 10 Martie 2010
Primaria nu depune declaratii. Concesionarul plateste impozitul pe caldirile concesionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa locala - impozit pe spatiu concesionat mamidoctor mamidoctor ma intereseaza daca pentru un spatiu concesionat de la primarie cu functiunea de cabinet individual medicina de familie se plateste impozit pe cladire . ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale marina2 marina2 Buna ziua, Sunt medic veterinar intr-o comuna si desfasor aceasta activitate intr-o cladire pe care am concesionato de la Agentia Domeniilor Statului. ... (vezi toată discuția)
"declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului" se depune de catre chirias? RoloTomassi RoloTomassi Exista vreo situatie in care \\"Declaratia de impunere pentru stabilirea impozitului\\" se depune de catre chirias? Suntem chiriasi intr-un contract de ... (vezi toată discuția)