buna ziua. sunt concesionarul unui teren de 1000 mp pe care am construit o locuinta. contractul de concesiune a fost incheiat in anul 2000.. pt acestea am platit concesiunea pe teren si impozitul pe cladire fiind cu platile la zi. in declaratia de impunere pe 2015 mi s a pus in atentie faptul ca am datorii in valoare de 1200 de ron din urma acestea reprezentand taxa pe teren(care nu era prevazuta in contractul de concesiune) precum si penalitati in valoare de 500 ron in urma neplatii acestei taxe . avand in vedere ca am fost anuntat abia in 2015 de aceste sume (dupa 15 ani), este legal acest lucru ,,,,, sa platesc taxa pe teren precum si penalitati? mentionez ca in aceasta situatie suntem cam 10 persoane. ce putem face? va multumesc
Bun si taxa asta (impozitul de fapt) nu este in sarcina concesionarului, adica a dvs.?
Ati platit-o pana acum? (daca nu ati platit-o puteti fi pus la plata cu maxim 5 ani plus fractiunea de an din urma la plata, daca nu au mai existat si alte notificari pana acum), in plus faptul ca nu era prevazuta in contractul initial nu are importanta intrucat este o obligatie reglementata de lege si deci de la sine va revine in sarcina, automat.
Taxe si impozite
iulianatescu
Buna ziua, noi suntem o asociatie de crescatori animale si am concesionat pas une de la primarie .trebuie sa platim si impozit pe terenul concesionat sau numai ... (vezi toată discuția)