avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Necorelare validator d112 si contributiile ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Necorelare validator d112 si contributiile consilierilor locali

La validarea d112 cu validatorul ultim (actualizat in 28.01.2016) s-a scos ca eroare toate contributiile de somaj si cas (pensie) (atat basa de impunere cat si valoarea contributiilor) ale consilierilor locali(c1_1=19 )
Vreau un raspuns sa stiu daca consilierii locali platesc aceste contributii si daca da cand se va da o noua versiune validatorului?
MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: FloareaIonita , utilizator 21:07, 2 Aprilie 2016
Olteiadrian a scris:

La validarea d112 cu validatorul ultim (actualizat in 28.01.2016) s-a scos ca eroare toate contributiile de somaj si cas (pensie) (atat basa de impunere cat si valoarea contributiilor) ale consilierilor locali(c1_1=19 )
Vreau un raspuns sa stiu daca consilierii locali platesc aceste contributii si daca da cand se va da o noua versiune validatorului?
MULTUMESC MULT.

Ati aflat ceva nou legat de aceasta problema? Am aceiasi eroare in validator.
da, legislatie necorelata , cred ca se interpreteaza gresit calitatea de consilier ....si nimeni nu lamureste aceasta problema ...
daca calculezi aceste contributii , nu poti trimite D112, ce este mai grav , sa nu calculezi sau sa nu trimiti D112 ? e de plans ... de ras ....si eu astept lamuriri competente ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale indemnizatie de sedinta consilier local FloareaIonita FloareaIonita Ce contributii (angajat/angajator) se datoreaza pentru indemnizatiile de sedinta ale consilierilor locali conform Noului Cod fiscal incepand 01.2016? (vezi toată discuția)
Contributii consilieri locali Olteiadrian Olteiadrian Incepand cu ianuarie 2016 se iau si contributiile de somaj si cas la inemnizatiile de sedinte ale consilierilor locali (vezi toată discuția)
Declaratia 112 actualizata: ultima versiune: soft a (versiunea 12/20.07.2011), soft j (versiunea 1.5.0/18.07.2011) Valentin_buzau Valentin_buzau [b]DECLARATIA 112 actualizata: ultima versiune: Soft A (versiunea 12/20.07.2011), Soft J (versiunea 1.5.0/18.07.2011)[/b] Descarca de aici: ... (vezi toată discuția)