Buna ziua,
Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Am descarcat de pe pagina de internet a CEDO formularul si instructiunile de completare valabile de la 01.01.2016. Daca in vechiul formular expunerea faptelor puteam sa o fac pe cel mult 20 de pagini, de la 01.01.2016 acest spatiu a fost limitat la 3, in caz contrar curtea nu va examina cererea. Mentioneaza ca daca este absolut necesar, pot anexa la formularul de cerere explicatii suplimentare intr-un document separat, insa acestea ( paginile suplimentare nu pot depasi 20 de pagini. cum ma sfatuiti:
- sa incep expunerea faptelor pe cele 3 pagini si sa o continui pe anexa pina la cel mult 20 de pagini, sau sa ma straduiesc sa ma incadrez in cele 3 pagini.
- daca vreau sa folosesc articole din legile interne, ca sa nu ocup spatiul si asa limitat sa le scot separat si sa le trec in lista documentelor anexate?
Cu multumiri,
Având în vedere că o cerere CEDO este necesar să fie făcută concis, vă sfătuiesc să încercați să vă încadrați în paginile aplicației. Dacă acest lucru nu este posibil, faceți anexa prevăzută de Regulament. Practic, este prima variantă arătată de dvs.