avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atribuirea unei locuinte ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atribuirea unei locuinte ANL

in curand voi primi un apartament anl. fiind suferinda de astm bronsic alergic cu sensibilitate la alergeni habituali, vreau sa stiu daca ordonanta de urgenta a guvernului 40/1999 privind protectia chiriasilor imi va putea permite sa beneficiez de atribuirea unei camere in plus (adica apartament cu 2 camere) chiar daca nu sunt casatorita, sau aceasta lege este valabila in momentul cand exista mai multi membri in familie, si in consecinta voi primi un apartament cu o camera?
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturile unui chirias anl situatia este urmatoarea: eu si sotul locuim intr-o garsoniera a unui bloc ANL, proprietatea primariei. prin contractul de inchiriere, primaria-proprietar se ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa dupa 54 de ani - ce pot sa fac? Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog frumos sa imi spuneti daca dupa 54 de ani de locuit intr-un apartament, timp in care s-a platit chirie la ICRAL, este posibil ca, o persoana sa vine cu ... (vezi toată discuția)
Blocuri anl omul70 omul70 Blocurile ANL pot fi administrate de o asociatie de proprietari? Se stie ca proprietarul blocurilor ANL este chiar Agentia Nationala a Locuintei iar legea ... (vezi toată discuția)