avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa pe teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa pe teren

Un ONG care are ca obiecte de activitate vanatoarea recreeativa detine in administrare de la stat fonduri de vanatoare pentru care plateste o taxa de gestiune conform contractului de gestionare a faunei cinegetice si conform legii 407/2006 - legea vanatoare. Aceste fonduri sunt constituite din terenuri proprietate de stat si proprietatea diverselor persoane fizice sau juridice. Pentru aceste terenuri trebuie sa plateasca taxa pe teren? Daca da, pentru care suprafete, cele proprietate a statului?

Alte discuții în legătură

Asociatie legal sau ilegal constituita? dariad dariad Problema este urmatoarea: Acum mai bine de zece ani se constituie o asociatie de vanatoare. Acum trei ani se constituie pe fondul de vanatoare x o ... (vezi toată discuția)
Inviolabilitatea proprietati marcica marcica Folosind telefonul cu abonament, sunand la 112 ,pentru a anunta un posibil furt politisti ajunsi sa constate posibilul furt reprosandrumi mie o posibila ... (vezi toată discuția)
Tariful de gestionare pentru fondurile cinegetice - legea 407/2006 ssm1979 ssm1979 In conformitate cu prevederile Legii nr. 407/2006 gestionarul care a primit in administrare un fond cinegetic plateste un tarif de gestionare, care se imparte ... (vezi toată discuția)