avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa parcare în Craiova
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa parcare în Craiova

Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați în ceea ce privește următoarea situație.
Conform unei hotărâri locale ([ link extern ] .

Problema mea este că eu am plecat anul trecut din Craiova și ca atare nu mai parchiez mașina acolo. Am sunat la primărie și mi-au răspuns sec, că, și citez "Conform legii sunt obligat să plătesc taxa de parcare".

Ce pot face în această situație? Mi se pare absurd să plătesc pentru un serviciu pentru care nu beneficiez.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Obligare plată regularizare taxă autorizație alextircovnicu alextircovnicu Vă rog să mă sfătuiți în ceea ce privește următoarea situație. În ianuarie 2013 am obținut o autorizație de construcție și în toamnă am făcut ... (vezi toată discuția)
Taxa impusa de primarie. mariatu mariatu Buna ziua. In localitatea in care locuiesc suntem obligati( de primarie- ni s-a introdus aceasta plata pe aceeasi chitanta pe care platim si impozitul) sa ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)