avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara permis

Buna seara.Am si eu o intrebare daca-mi poate raspunde cineva.
In urma cu 2 luni am fost oprit de catre organele de politie dintr-o comuna unde locuiesc conducand fara permis de condure .Am fost condus la sectia de politie inpreuna cu doua persoane care ma insoteau pentru a da declaratie, am recunoscut fapta iar acum sunt chemat din nou la post pentru a da iar declaratie si nu stiu ce sa fac sa-mi mentin declaratia sau sa o schimb?Ce riscuri sunt?
Cel mai recent răspuns: robertrobert000000 , utilizator 19:26, 10 Februarie 2016
In ce sens sa va schimbati declaratia? Sa declarati ca a condus altcineva, ca de fapt aveti permis dar ati uitat?
Angajati-va un avocat si poate scapati cu o amenda penala sau o condamnare cu suspendare.
sa declar ca am 1vrut sa mut masina 200m nu ca am mers 2 km

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis! geooooo1 geooooo1 BunA ziua!in urma cu un an am fost prins de catre un echipaj al POLITIEI RUTIRE pe strazile Mun Bucuresti conducand fara permis.am mers la sectie,am dat o ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)