avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incasare bani prin Western Union daca exista poprire ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incasare bani prin Western Union daca exista poprire pe conturi

eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi poprire pe conturi?nu mi sunt opriti banii?
Cel mai recent răspuns: CatalinCD , utilizator 21:02, 15 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe carduri ceceiana ceceiana eu am un credit luat de la bcr in valoare de 20000 euro ,ulterior a fost vandut celor de la kruk suma ajungand la aproape 31000 euro.ieri mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Posibilitate executare sume primite prin mandat postal danielnec danielnec buna ziua. daca am un cont bancar si este blocat pentru sechestru din cauza unei executari silite, pot primi bani prin mandat postal fara sa-mi fie pusi sub ... (vezi toată discuția)
Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)