avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna seara. Am avut proces cu dezbaterea unei succesiuni dupa o matusa si am castigat, fiind declarat singurul mostenitor. Sunt in termenul de 30 de zile ptr. ca hotararea sa devina definitiva si irevocabila si s-a trezit sotul defunctei (care a dat la notar declaratie de renuntare in vara anului 2014) ca vrea sa faca recurs impotriva sentintei date la sfarsitul lunii ianuarie 2016. Mentionez ca pe perioada judecarii procesului a fost instiintat prin citatii si alte documente de catre domnul judecator, de derularea procesului si nu s-a prezentat niciodata. Va rog sa ma lamuriti daca poate schimba decizia curtii si ce drepturi are?

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire - lipsa certificat mostenitor psvictor psvictor Buna ziua, Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)
Tema pentru facultatea de drept DanielB1970 DanielB1970 Buna ziua. Stiu ca aici se dau doar explicatii si trebuia sa scriu pe scurt, dar pentru a intelege speta am detaliat putin. Am sa va prezint o speta care, ... (vezi toată discuția)
Ingrijire persoana varstnica ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma ajutati si pe mine (am tot cautat pe forum dar nu am reusit sa ma lamuresc ) Sotia are o matusa (sora cu soacra ) , 76-77 ani care vrea sa ... (vezi toată discuția)