avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat

Buna ziua ! As dori sa ma informati daca un pensionar de invaliditate ( SOTUL ) poate lua ca si coasigurat sotia, care nu mai lucreaza de 10 ani, si in ce conditii, daca nu , cum poate deveni asigurata cu card la Casa de Sanatate ! Va multumesc si va doresc o zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 11 Februarie 2016
Sotia poate deveni coasigurata sotului care este pensionar.

Acte necesare:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat cristina_m3012 cristina_m3012 Buna ziua!As avea nevoie de un sfat;sunt angajata de 5 ani si 2 luni cu carte de munca,lunar contribui la fondurile de asigurari sociale de sanatate.Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate coasigurat picio picio pentru asi scoate cardul de sanatate sotia ce acte trebuiesc ea fiind coasigurata pe numele meu (vezi toată discuția)
Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)