O persoana avanseaza prin examen pe o functie de conducere iar dupa vreo 2 ani își dă demisia precizând ca aceasta demisie este din functia de conducere, cu intentia de a reveni pe functia de executie.
Pot sa il trec pe pozitia de executie daca am post sau ii incetez raporturile de munca, avand in vedere ca nu a precizat in clar in cuprinsul demisiei ca doreste trecerea pe o functie de executie.
Daca il trec pe pozitia de executie trebuie sa procedez la scoaterea la consurs a postului cum spune Lg 286/2010 art 26 alin7 sau fac un simplu act aditional?
Asa opinez si eu, spre incetare. Consider ca nu pot sa ii dau o alta functie fara sa dea examen, chiar daca in trecut a ocupat un post de executie, acest post sa vacantat odata ce el a fost incadrat pe alta pozitie si chiar daca as avea inca postul liber, consider ca legea ma obliga sa il scot la concurs.
Astept si alte opinii.
Inginer
caludiuss
Sunt inginer la Complex Energetic Hunedoara.In 2016 societatea a intrat in reorganizare si datorita faptului din pozitia pe care am ocupat-o la vremea ... (vezi toată discuția)