avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reluare concurs suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reluare concurs suspendat

Bună ziua,

Vă rog să imi spuneţi dacă, conducatorul institutiei trebuie sa dea o dispoziţie pentru reluarea unui concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant, organizat conform HG 286/2011, suspendat cf. art. 27, alin (3) din L 55/2020.

Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 2 Octombrie 2020
Da.Altcumva cum se indeplineste conditia publicitatii?
Procedura de organizare a fost inceputa pana la suspendare?
Procedura a fost începută în luna aprilie si a fost suspendată în ziua selecţiei dosarelor datorită art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19
In speta, in opinia mea, se reia procedura de organizare şi desfăşurare a acestuia ..... insa :

Candidaturile înregistrate la concursul a cărui procedură a fost suspendată sau amânată se consideră valide dacă persoanele care au depus dosarele de concurs îşi exprimă în scris intenţia de a participa din nou la concurs la noile date.

În situaţia în care, la reluarea procedurii de concurs , în dosare există documente a căror valabilitate a încetat, candidaţii au posibilitatea de a le înlocui până la data noului consurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs de promovare cu conditii "aranjate" Madamar1007 Madamar1007 Am rugamintea sa imi spuneti daca ati regasit undeva in legislatie (eu am parcurs ceea ce am la dispozitie, actualizat, dar numai in format pe hirtie, nu ... (vezi toată discuția)
Angajare înlocuitor personal aflat în cm OanaM88 OanaM88 Buna ziua. In prezent mă aflu în concediu medical de risc, e clar ca pana nasc nu mă întorc la munca. Problema este că de la instituția de stat unde ... (vezi toată discuția)
Potrivit art. ii din legea nr. 203/2020, "prin derogare de la ... dana manea dana manea Potrivit art. II din Legea nr. 203/2020, \"Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea ... (vezi toată discuția)