Buna ziua. Am si eu o societate comerciala care a cumparat o balta unde se va face pescuit sportiv. Nu am mai lucrat niciodata cu o firma cu astfel de activitate. Firma cumpara pestele , il arunca in balta iar clientii baltii il pescuiesc. Parerea mea este aceasta : in prima faza infiintat punct de lucru pe balta . 2 . achizitionata casa de marcat si fiscalizata pe punctul de lucru. Firma inregistreaza pestele in cont 3028 si inregistreaza veniturile pe cont 704. Va rog sa mi spuneti daca este corect ceea ce am scris mai sus si daca are nevoie de alte autorizatii etc. Va multumesc !!!
Vanzare termopane
miraj
buna ziua
care sunt operatiunile corecte ptr o societate care da comanda de termopane ptr clienti si le monteaza tot ea
eu am facut asa
371,4426 = 401 cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.