avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate pescuit sportiv
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate pescuit sportiv

Buna ziua. Am si eu o societate comerciala care a cumparat o balta unde se va face pescuit sportiv. Nu am mai lucrat niciodata cu o firma cu astfel de activitate. Firma cumpara pestele , il arunca in balta iar clientii baltii il pescuiesc. Parerea mea este aceasta : in prima faza infiintat punct de lucru pe balta . 2 . achizitionata casa de marcat si fiscalizata pe punctul de lucru. Firma inregistreaza pestele in cont 3028 si inregistreaza veniturile pe cont 704. Va rog sa mi spuneti daca este corect ceea ce am scris mai sus si daca are nevoie de alte autorizatii etc. Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Vanzare termopane miraj miraj buna ziua care sunt operatiunile corecte ptr o societate care da comanda de termopane ptr clienti si le monteaza tot ea eu am facut asa 371,4426 = 401 cu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat? acdc1969 acdc1969 Buna ziua! Ma numesc Nicula Mircea din Sibiu va rog sa ma informati cu o problema. Am un PFA cu obiectiv principal servici sudura la domiciliul clientului ... (vezi toată discuția)