avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Obligativitate casa de marcat?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Obligativitate casa de marcat?

Buna ziua! Ma numesc Nicula Mircea din Sibiu va rog sa ma informati cu o problema. Am un PFA cu obiectiv principal servici sudura la domiciliul clientului prin care emit factura si chitanta. Dar mai am un lac de pescuit sportiv care la-m adaugat ca activitate si punct de lucru si nu stiu daca imi trebuie casa de marcat sau pot doar emite chitanta deoarece sunt zile cand nu sunt pescari pe lac? Va multumesc ! Cu stima Nicula Mircea.
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2018
acdc1969, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:53, 18 Martie 2018
Da, pentru acea activitate de inchiriere va trebuie casa de marcat fiscalizata la adresa acelui punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru infiintare pfa Pralealor Pralealor Buna. Ma numesc Loredana P. As vrea sa stiu daca sunt angajată pot sa imi fac Pfa? La Pfa pot sa am 2 puncte de lucru? (vezi toată discuția)
Casa de marcat miapop miapop lucrez de curand la o asociatie nonprofit, mai exact cu eliberare cotizatii pentru pescuit sportiv recreativ .aceasta asociatie are o cabana langa un lac la ... (vezi toată discuția)
Necesitate casa de marcat Cimss Cimss Buna ziua, am dori sa stim daca este necesara utilizarea casei de marcat pentru a taxa pescarii aflati la pescuit sau este in regula sa emitem bonuri de ... (vezi toată discuția)