avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru infiintare pfa

Buna. Ma numesc Loredana P. As vrea sa stiu daca sunt angajată pot sa imi fac Pfa? La Pfa pot sa am 2 puncte de lucru?
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:43, 16 Decembrie 2018
Daca aveti pfa puteti in aceasi timp sa aveti si un alt contract de munca valabil in alta parte. Numai sa verifcati ca acolo unde sunteti angajat sa nu fie ceva conditii restrictive.
Da, puteti sa va desfasurati activitatea in doua puncte de lucru dar mai intai infiintati pfa la domiciliul din buletin si apoi incheiati pe pfa contractele de inchiriere pentru acele spatii si inregistrati punctele de lucru cu activitatea respectiva adica codul caen.
Cheltuielile cu chiria, amenajarea si dotarea acelor puncte de lucru sunt deductibile total pe pfa daca sunt documente justificative (factura, chitanta, bon fiscal pe pfa).
Daca activitatea impune folosirea casei de marcat, va trebui sa aveti fiscalizata cate o casa de marcat pe fiecare adresa spatiu punct de lucru.
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)