avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Necesitate casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Necesitate casa de marcat

Buna ziua, am dori sa stim daca este necesara utilizarea casei de marcat pentru a taxa pescarii aflati la pescuit sau este in regula sa emitem bonuri de pescuit inseriate.

Multumim
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:07, 2 Iulie 2014
Corect si legal trebuie casa de marcat portabila si bineintele fiscalizata, asa cum se face si la parcari, nu se mai folosesc acele bonuri.... care nu stiu cat erau de ok.
Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea casei de marcat in mai multe locatii instamintirea instamintirea Stimati Domni/Doamne De curand am infintat un SRL. Am cumparat o casa de marcat portabila si trebuie sa o inregistrez. Am incercat sa ma documentez de pe ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat? acdc1969 acdc1969 Buna ziua! Ma numesc Nicula Mircea din Sibiu va rog sa ma informati cu o problema. Am un PFA cu obiectiv principal servici sudura la domiciliul clientului ... (vezi toată discuția)
Utilizare casa de marcat andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, as avea si eu cateva intrebari cu privire la functionarea cu casa de marcat, si anume: daca sediul este intr-un alt oras, iar punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)