avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - evacuare

ma numesc Alexandra am o problema daca ma puteti ajuta va-si fi recunoscatoare.Bunicii mei au gazduit in apartamentu lor unu dintre copii lor cu nevasta lui pana ce sa intamplat nefericitu moment sa moara bunica mea aproximativ de o luna a fost totul OK.dupa ce a murit bunica pe bunicu meu il agreseaza verbal si fizic,iar nora lui este consumatoare de alcooll si vorbeste foarte urat cu el..Acuma bunicu meu locuieste la noi,bunicului ii este frica sa mearga acasa.ce poate sa faca in acest caz bunicu pentru ca ei au domicilui in aparamentul bunicului.Bunicu a fost la politie si nu sa ales cu nimica,unde putem sa apelam ca sa ii scoatem afara din casa pt ca bunicu sa stea linistit in casa lui.eu ca nepoata lui vreau ca bunicu meu sa stea linistit in casa lui..va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 12:54, 11 Februarie 2016
Va trebui formulata o cerere de evacuare la instanta. In ceea ce priveste atitudinea agresiva a celor doi, bunicul dvs. poate solicita un ordin de protectie impotriva celor doi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiul ... helenq helenq Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiul ,nora si nepoata mea. Mentionez ca este facuta succesiunea standard in urma sotului meu si ... (vezi toată discuția)
Proprietate impartita de bunic (succesiune) Nicolay Nicolay Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine sunteti singura mea speranta, Bunicul meu a detinut 2 case cu 2800 mp respectiv 3000mp si 3 terenuri de ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Mailo15 Mailo15 Buna seara. Ma numesc Ioana si am 15 ani. Locuiesc cu bunica si cu un unchi de al meu de mic copil deoarece mama s-a recasatorit si si-a intemeiat o familie ... (vezi toată discuția)