avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune-mostenire cand nu se prezinta unul dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune-mostenire cand nu se prezinta unul dintre succesibili

Am o problema pe care va rog sa ma indrumati cum trebuie procedat,fratele meu adecedat in luna decembrie 2015,in casnicia actuala nu a avut copii,insa a avut ofata cu ofemeie cu care nu a fost casatorit,arecunoscut fata si aplatit pensie alimentara,dar nu atinut legatura cu fata de peste 30 ani,am inteles ca ea este mostenitoare,Politia nu vrea sa-mi dea adresa ei pentru a o instiinta despre moartea tatalui si sa participe la succesiune,i-a trimis o instiintare dar ea nu s-aprezentat la politie,cat trebuie asteptat ,daca fata nu se prezinta pentru succesiune,si nici nu trimite o renuntare la mostenire,mai sunt doi frati care urmeaza la succesiune.Va rog sa ma lamuriti cum trebuie procedat in continuare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:39, 11 Februarie 2016
Mergeti la notar si puneti dosarul pe rol. Evidenta Persoanelor va da notarului adresa fiicei daca se va putea identifica si o va cita si prin marea publictate si prin afisarea la bunulimobil care apartinea defunctului a unei citatii. Daca un termen de 1 an nu se va prezenta sau nu se va gasi inregstrata declararie de acceptare sau renuntare a succesiunii intr un Registrul National Notarial Informatizat va fi considerata straina de succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot identifica mostenitorii unui un vecin decedat? andreistan andreistan Buna ziua, Avem (sau am avut) in bloc un vecin care a decedat acum aproape 2 ani, de atunci nu a mai venit nimeni la imobilul respectiv. [b]Cum putem ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire prnguido prnguido Suntem trei copii mostenitori dupa tata si mama traieste. Mama renunta in favoarea a doi copii. Unul din copii vrea sa renunte la mostenire. Care este forma de ... (vezi toată discuția)
Mosenirea -problema saraciei ADRIANA STEFANIA ADRIANA STEFANIA O sa incep prin a spune ca in urma cu 6 saptamani fratele soacrei mele a murit din cauza unui infart la varsta de 55 de ani .Casatorit in urma cu 5 ani de zile ... (vezi toată discuția)