Am o problema pe care va rog sa ma indrumati cum trebuie procedat,fratele meu adecedat in luna decembrie 2015,in casnicia actuala nu a avut copii,insa a avut ofata cu ofemeie cu care nu a fost casatorit,arecunoscut fata si aplatit pensie alimentara,dar nu atinut legatura cu fata de peste 30 ani,am inteles ca ea este mostenitoare,Politia nu vrea sa-mi dea adresa ei pentru a o instiinta despre moartea tatalui si sa participe la succesiune,i-a trimis o instiintare dar ea nu s-aprezentat la politie,cat trebuie asteptat ,daca fata nu se prezinta pentru succesiune,si nici nu trimite o renuntare la mostenire,mai sunt doi frati care urmeaza la succesiune.Va rog sa ma lamuriti cum trebuie procedat in continuare.
Va multumesc
Mergeti la notar si puneti dosarul pe rol. Evidenta Persoanelor va da notarului adresa fiicei daca se va putea identifica si o va cita si prin marea publictate si prin afisarea la bunulimobil care apartinea defunctului a unei citatii. Daca un termen de 1 an nu se va prezenta sau nu se va gasi inregstrata declararie de acceptare sau renuntare a succesiunii intr un Registrul National Notarial Informatizat va fi considerata straina de succesiune.
Renuntare mostenire
prnguido
Suntem trei copii mostenitori dupa tata si mama traieste. Mama renunta in favoarea a doi copii. Unul din copii vrea sa renunte la mostenire. Care este forma de ... (vezi toată discuția)