avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot identifica mostenitorii unui un vecin decedat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot identifica mostenitorii unui un vecin decedat?

Buna ziua,

Avem (sau am avut) in bloc un vecin care a decedat acum aproape 2 ani, de atunci nu a mai venit nimeni la imobilul respectiv.

Cum putem identifica mostenitorii pentru vecinul decedat? Exista o practica in acest sens? Ne-ar interesa sa identificam mostenitorii respectivului, pe orice cale, nu neaparat oficiala, intrucat imobilul acumuleaza restante la intretinere.

Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
andreistan, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreistan , utilizator 21:18, 5 Martie 2013
andreistan a scris:

Buna ziua,

Avem (sau am avut) in bloc un vecin care a decedat acum aproape 2 ani, de atunci nu a mai venit nimeni la imobilul respectiv.

Cum putem identifica mostenitorii pentru vecinul decedat? Exista o practica in acest sens? Ne-ar interesa sa identificam mostenitorii respectivului, pe orice cale, nu neaparat oficiala, intrucat imobilul acumuleaza restante la intretinere.

Multumesc anticipat.

Asociatia de proprietari poate cere dezbaterea succesiunii. Notarul competent in a dezbate succesiunea va cita mostenitorii prin citatie afisata la locul situarii imobilului.
Cum gaseste notarul mostenitorii?

Stiu cum se face succesiunea pe cale notariala, intrebarea este cum gaseste notarul sau noi un mostenitor?

Multumesc.
Prin procedura citarii..v am spus mai sus cititi cu atentie!!!!!

va cita posibilii succesibili la adresa imobilului! Acesta citatie va fi lipita pe usa apartamentului. Adresati va unui notar!
Cred ca va putei adresa si sectiei de politie de care apartineti, serviciu evidenta populatiei.
Faceti o cerere scrisa, aratati situatia si poate veti primi un rapuns favorabil.

Alte discuții în legătură

A murit tatal meu si am fost sa iau certificatul de deces de ... Sever Simion Sever Simion A murit tatal meu si am fost sa iau certificatul de deces de la evidenta populatiei din oras ca sa il ingrop. Ei, in mod smecheresc si abuziv, mi-au luat ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa mostenitorilor FrincuStefan FrincuStefan Dorim sa deschidem succesiunea unchiului meu decedat in noiembrie 2012.Unchiul meu nu a avut copii,nu a lasat averea nimanui.Sotia acestuia este decedata si ... (vezi toată discuția)
Reguli noi în procedura succesoralã Roland Mindrila Roland Mindrila Din septembrie 2012 s-a modificat procedura de soluționare a moștenirilor după cum urmează: Odată cu înregistrarea decesului de către ... (vezi toată discuția)