avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti daca,fiica mea in varsta de 30 ani ,este eleva la scoala post liceala ,invatamant de zi si care nu lucreaza(a fost in concediu pentru ingrijirea copilului)poate fi coasigurata la mine sau la sotul meu ,noi fiind pensionari.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:23, 13 Februarie 2016
Copiii nu pot fi coasiguratii parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare medicala vladuta vladuta Poate o fiica sa fie coasigurata mamei pensionara,fiica neavand venit? (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat busubianca busubianca Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți , dacă soțul meu este pensionar, iar fratele lui nu are nici un venit, fiind în vârstă de 60 de ani, poate ... (vezi toată discuția)
Poate fi ''coasigurata'' fiica daca nu o intretin? sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fiica poate beneficia de asigurarea de sanatate a tatalui pentru asistenta medicala ,fiind eleva (21 ani ), dar in urma ... (vezi toată discuția)